miércoles, 25 de marzo de 2020

Benvolgudes famílies, des de l´equip de suport (orientadora, PTSC, AD, AL, suport infantil i PT) hem creat aquest blog amb l´objectiu de treballar continguts no curriculars.

Volem treballar: l´atenció, la memòria, la relaxació, la motricitat fina, l´augment de vocabulari, l´organització de l´espai i els materials...a través d´activitats concretes i lúdiques. 

No són activitats d´obligat compliment, són activitats complementàries a les feines donades pels tutors.

Cada dia, un del membres de l´equip de suport, penjarà una activitat, de tal manera que setmanalment hi hauran 5 activitats.

Desitjam que sigui un recurs útil. Entre tots ho aconseguirem!


Equip de Suport.

                     --------------------------------------------------------------------


Apreciadas familias, desde el equipo de apoyo (orientadora, PTSC, AD, AL, apoyo infantil y PT) hemos creado este blog con el objetivo de trabajar contenidos no curriculares.

 Queremos trabajar: la atención, la memoria, la relajación, la motricidad fina, el aumento de vocabulario, la organización del espacio, tiempo y materiales...a través de actividades concretes y lúdicas.

No son actividades de obligado cumplimiento, son actividades complementarias a los Trabajos que envían los tutores.

Cada día, uno de los miembros del equipo de apoyo, colgará una actividad, de tal manera que semanalmente habrá 5 actividades.

Deseamos que sea un recurso útil. Entre todos lo conseguiremos!


Equip de Suport.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Dimarts, 9 de juny de 2020     Per començar unes activitats de llengua. Tria entre les 6 opcions d'activitats: vocals  objectes, co...